Tractari auto

Tractari auto cu platforma

Din cauza numarului tot mai mare de autovehicule aflate in circulatie este posibil sa aiba loc evenimente auto neprevazute. Daca si tu esti implicat intr-un astfel de eveniment este indicat sa ai de partea ta cel mai bun ajutor – o firma profesionala de consultanta in caz de daune auto. Cele mai multe accidente au loc intre doua autovehicule, si de obicei ambele autoturisme prezinta daune. Daca ai fost implicat intr-un accident rutier si masina ta este nedeplasabila, atunci poti apela la serviciul nostru de tractari auto.

Ne vom deplasa cu o platforma auto la locul evenimentului si vom ridica autoturismul tau cu grija si profesionalism. Iti punem la dispozitie servicii complete in caz de daune auto, oferim transport platforma auto gratuit pana la service-ul nostru, acolo unde masina ta va fi reparata. Poti sa te bazezi pe ajutorul nostru atunci cand esti implicat intr-o situatie neplacuta. Noi suntem langa tine pentru a solutiona eficient si comod orice dosar de dauna auto.

Service Auto Autorizat

Consultanta Completa Daune si Reparatii Auto

Ai autoturismul avariat in trafic? Apeleaza la serviciul de asistenta rutiera si de tractari auto oferit de noi!

Noi oferim servicii complete de consultanta si asistenta tuturor celor care sunt implicati intr-un accident rutier ce se soldeaza cu daune auto. Ne ocupam de toate aspectele, de la consultanta oferita la politie, sau la redactarea documentului de intelegere amiabila, intocmirea dosarului de dauna si avizarea sa, pana la constatarea daunelor si apoi negocierea cu asiguratorii in vederea despagubirii materiale si solutionarea dosarului.

In paralel, pe langa munca asidua a echipei noastre de consultanti, vei beneficia de servicii de asistenta auto, precum tractare auto gratuita pentru autovehiculul tau avariat. Ia legatura cu noi si ne vom ocupa de toate aspectele ce tin de rezolvarea unui astfel de eveniment. Tu nu trebuie sa-ti mai faci nicio grija. Autovehiculul va fi incarcat pe o platforma tractari si dus in siguranta la service-ul nostru.

La service, automobilul tau va fi evaluat pentru daune si se va incepe reparatia sa. Echipa noastra de mecanici si ingineri cu experienta si pregatire temeinica va opera toate modificarile necesare pentru a-ti readuce in cel mai scurt timp autoturismul pe sosea. Piesele sunt omologate, iar atat reparatiile cat si piesele de schimb sunt oferite cu garantie. Insa pentru a-ti continua treburile zilnice fara sa renunti la mobilitate, iti punem la dispozitie un automobil de schimb, in timpul in care masina ta este reparata la service.

Tinem la respectul clientilor nostri si cunoastem faptul ca un accident rutier necesita multe formalitati anevoiase. Din acest motiv dorim sa-ti oferim serviciul nostru eficient si complet pentru ca tu sa treci cu bine si fara stres peste astfel de evenimente. Ia legatura cu noi atunci cand esti implicat intr-un eveniment auto neprevazut si beneficiaza de ajutorul unor profesionisti dedicati, carora le face placere sa te ajute in astfel de chestiuni. Ne vom ocupa cu atentie de tine si de masina ta. De la tractare auto, reparare si pana la restituire, cu noi, masina ta va fi mereu pe maini bune.

Call Now Button