Ai suferit un accident auto și vrei să scapi de orice grijă? Apelează la noi!

Accidentele în urma cărora rezultă daune auto se pot întâmpla atunci când nu te aștepți. Este important să știi cum să acționezi în astfel de situații pentru a evita consumul de resurse, timp sau energie. Dacă ai fost implicat într-un accident rutier în care mașina ta a suferit daune, poți să te bazezi pe ajutorul oferit de echipa Consultanta-daune-auto.ro.

Noi te ajutăm să parcurgi cu ușurință toate etapele aferente unui astfel de eveniment. Vei avea lângă tine un partener care îți va oferi asistență profesională și de încredere în vederea soluționării unui dosar de daună. Astfel apelarea la o firmă profesională de constatări daune auto poate reduce stresul cauzat de evenimentul nefericit și te ajută să treci mai repede și mai bine peste acesta.

Cum te poate ajuta o firmă specializată în consultanță daune auto?

Există mai multe etape de care trebuie să se țină cont pentru a soluționa eficient un dosar de daună. Noi te ajutăm la fiecare pas și putem interveni încă de la început prin completarea formularul de constatare amiabilă. Îți punem la dispoziție o gamă completă de servicii care îți vin în ajutor atunci când automobilul a suferit daune ce necesită reparare în service. Iată o listă completă a serviciilor oferite de noi:

  • Întocmire constatare amiabilă
  • Întocmire dosar daună
  • Calcularea valorii daunei
  • Constatare asigurator
  • Tractare auto în caz de daună totală
  • Automobil de schimb
  • Repararea automobilului la service
  • Returnarea autoturismului reparat
  • Închiderea dosarului

Serviciile noastre sunt gândite în așa fel încât să acopere toate nevoile șoferilor care trec printr-un accident rutier soldat cu daune auto. Experiența trebuie să fie cât mai puțin stresantă. Îți oferim posibilitatea să beneficiezi gratuit de un autoturism în timpul în care mașina personală se află în reparații. Vei fi informat cu privire la orice pas efectuat de către echipa noastră și momentul când va fi soluționat dosarul.

Vei beneficia de experiența și expertiza specialiștilor noștri în soluționare dosare de daună auto. Apelează la un ajutor de încredere și contactează-ne pentru informații și detalii suplimentare la numerele de telefon afișate!

Call Now Button