Beneficiază de mașină la schimb, în mod gratuit, atunci când autoturismul tău se află la reparat!

Odată cu creșterea numărului de automobile pe șoselele din țară, crește și riscul accidentelor auto. Majoritatea sunt accidente ușoare, în care autoturismul a suferit daune auto minore. Există însă și cazuri în care mașina poate suferi daune ce o fac neutilizabilă și are nevoie de reparații. Conform legii poți beneficia de mașină la schimb în mod gratuit pe toată durata service-ului.

Consultanta-dauna-auto.ro te ajută să soluționezi eficient dosarul de daună și îți oferă automobil la schimb din aceeași clasă cu a celui personal, ce a fost avariat. În același timp, mașina ce a suferit daune este tractată de către echipa noastră la service-ul nostru autorizat pentru a începe reparațiile. Te asigurăm că mașina ta va fi pe mâini bune și va fi din nou gata de drum în cel mai scurt timp.

Cum beneficiezi de mașină de schimb pe durata reparațiilor?

Am întocmit o procedură simplă și eficientă pentru a te ajuta să îți continui activitatea zilnică și să beneficiezi conform legii de automobil de schimb în mod gratuit. Ca prim pas poți să ne contactezi și să ne trimiți documentele necesare pentru a întocmi un contract de închiriere auto pe toată durata reparațiilor. Toate costurile sunt suportate de către asigurator.

Apoi vom emite devizul de reparație și vom calcula în câte zile va fi reparată mașina personală. Vei ști astfel cât timp vei beneficia de mașina de schimb. După terminarea reparațiilor, mașina personală îți va fi returnată, iar tu vei returna la rândul tău, firmei noastre mașina de schimb. Totul este simplu și eficient pentru ca tu să te bucuri în continuare de beneficiile unui automobil.

Pe lângă oferirea unei mașini la schimb și repararea autovehiculului propriu, noi îți oferim servicii complete și profesionale de consultanță daună auto. Te ajutăm la întocmirea dosarului de daună, la obținerea din partea asiguratorului a unei sume cât mai bune pentru despăgubire și la soluționarea eficientă a dosarului. Beneficiază de un ajutor de încredere și scapă de stresul și efortul cauzat de un eveniment trecător!

Call Now Button