Constatare amiabila

OBTINE AJUTOR PENTRU A COMPLETA O CONSTATARE AMIABILA

Atunci cand are loc un eveniment auto neprevazut, cea mai buna solutie este constatarea amiabila. Aceasta poate servi in locul unui proces verbal intocmit la politie, atunci cand cei doi soferi implicati intr-un accident auto nu se pun de acord asupra detaliilor si vinovatiei. Formularul de constatare amiabila este inmanat de catre asigurator conducatorului sau proprietarului de autovehicul la momentul intocmirii politei RCA. Completarea acestui formular poate fi anevoioasa, de aceea solutia este apelarea la un serviciu de consultanta daune auto.

Un astfel de serviciu te ajuta sa rezolvi repede si cu eficienta toate etapele ce tin de solutionarea unui dosar de dauna auto. Prima etapa presupune intelegerea amiabila dintre cei doi soferi implicati in accident si completarea unui formular de constatare amiabila de accident. Daca nu esti sigur cum sa completezi un astfel de formular, noi iti intindem o mana de ajutor si il putem completa in locul tau, sau te putem ghida in procesul completarii.

Service Auto Autorizat

Consultanta Completa Daune si Reparatii Auto

Completeaza corect formularul de constatare amiabila cu sprijinul unui echipe dornice sa te ajute!

Atunci cand ai fost implicat intr-un accident rutier in care doua masini s-au tamponat, cea mai buna solutie este intelegerea amiabila intre cei doi soferi. In acest moment trebuie completat de catre ambii conducatori auto un formular tip de constatare amiabila. Daca nu esti sigur cum sa completezi corect formularul, poti obtine ajutor de la unul din consultantii nostri. Ia legatura cu noi si daca accidentul s-a produs intr-o localitate in care avem un sediu deschis, putem sa ne deplasam si sa completam pentru tine formularul. Daca evenimentul auto s-a produs mai departe de sediile noastre, atunci vei fi ajutat telefonic sa completezi formularul de constatare amiabila.

Formularul cuprinde trei  sectiuni verticale, de la stanga la dreapta – sectiunea albastra unde trebuie sa completeze soferul pagubit, cea notata cu Vehicul A. Se completeaza informatiile referitoare la detinatorul politei de asigurare sau proprietarul autovehiculului, apoi marca, modelul si numarul de inmatriculare al vehiculului avariat, numele si datele societatii de asigurare, precum si numele soferului vehiculului avariat. Coloana albastra se continua cu mentionarea partilor automobilului unde au avut loc daune, mentionarea pagubelor vizibile si in final realizarea unei scurte descrieri a evenimentului in casuta de observatii.

Pe coloana centrala, de culoare alba, notata Imprejurari accident, se bifeaza de catre cei doi soferi casutele pentru explicarea circumstantelor in care a avut loc accidentul. Central jos exista un chenar in care trebuie sa se deseneze schita accidentului. Aceasta poate fi facuta de catre unul dintre soferi, dupa ce s-a inteles cu celalalt sofer privind circumstantele evenimentului. Ambii soferi trebuie apoi sa semneze sub schita accidentului ca sunt de acord cu cele intamplate.

Pe partea dreapta, de culoare galbena, unde este trecut Vehiculul B trebuie sa completeze casutele de catre soferul vinovat de producerea accidentului.

Consultantul nostru te poate ajuta sa completezi corect formularul de constatare amiabila si apoi se va ocupa de etapele urmatoare in vederea solutionarii dosarului de dauna. Cu noi, un eveniment auto neprevazut are o solutionare rapida si fara stres.

Call Now Button