Constatari Daune Auto / Asiguratori

Constatari daune auto asiguratori de top

Fiecare conducator auto este obligat de lege sa detina o polita de asigurare la o companie de asigurari. Odata cu numarul tot mai mare de autovehicule din trafic este posibila aparatia unor situatii sau evenimente neprevazute, mici accidente, tamponari sau zgarieturi. Atunci cand are loc un accident intre doi conducatori auto, cea mai comuna solutie este intelegerea amiabila. In baza politei de asigurare a soferului ce se face vinovat de accident se pot efectua reparatiile autovehiculului pagubit, dupa intocmirea unui dosar de dauna prezentat asiguratorului.

In astfel de cazuri poti apela la ajutorul unei firme specializate in consultanta si constatari daune auto. Fiecare etapa in solutionarea dosarului si repararea vehiculului avariat va fi realizata cu tact si profesionalism pentru ca masina ta sa revina in cel mai scurt timp pe drumuri. Firma noastra iti poate oferi consultanta si ajutor la fiecare pas, astfel incat nu vei mai resimti stresul rezolvarii unui astfel de demers. Colaboram cu cei mai populari asiguratori, ce au experienta indelungata si care raspund cu promptitudine cererii de despagubire in caz de accident auto.

Fiecare companie de asigurare pune la dispozitie formulare tip pentru a fi completate in caz de dauna auto. Cu toate acestea in legislatia nu mentioneaza ca este obligatoriu sa completezi formularul prezentat, solicitarea se poate intocmi de asemenea, pe o coala A4.

Service Auto Autorizat

Consultanta Completa Daune si Reparatii Auto

Lista asiguratorilor de daune auto cu care colaboram

  • Constatari Allianz

Companie de asigurari care se bucura deja de experienta si renume pe piata romaneasca si nu numai, reusind sa satisfaca nevoile a mii de clienti.

Allianz pune la dispozitie formulare tip pentru a fi completate in caz de dauna auto. Cu toate acestea in legislatia nu mentioneaza ca este obligatoriu sa completezi formularul prezentat, solicitarea se poate intocmi de asemenea, pe o coala A4.

  • Constatari Asirom

Una dintre cele mai de traditie companii de asigurari romanesti, acum si cu know-how-ul si experienta celor de la Vienna Insurance Group.

Asirom pune la dispozitie formulare tip pentru a fi completate in caz de dauna auto. Cu toate acestea in legislatia nu mentioneaza ca este obligatoriu sa completezi formularul prezentat, solicitarea se poate intocmi de asemenea, pe o coala A4.

  • Constatari City Insurance

Compania romaneasca de asigurari cu cea mai rapida crestere de piata si cea mai larga incredere din partea romanilor.

City Insurance pune la dispozitie formulare tip pentru a fi completate in caz de dauna auto. Cu toate acestea in legislatia nu mentioneaza ca este obligatoriu sa completezi formularul prezentat, solicitarea se poate intocmi de asemenea, pe o coala A4.

  • Constatari Generali

Prima companie de asigurari cu capital strain care si-a deschis sediu in Romania, acum peste 150 de ani. Se bucura si in prezent de o clientela variata si de prestigiu.

Generali pune la dispozitie formulare tip pentru a fi completate in caz de dauna auto. Cu toate acestea in legislatia nu mentioneaza ca este obligatoriu sa completezi formularul prezentat, solicitarea se poate intocmi de asemenea, pe o coala A4.

  • Constatari Groupama

Este o companie de asigurari din Franta, cu o istorie indelungata, care dateaza de la sfarsitul secolului al XIX-lea. In Romania deserveste peste 1 milion de clienti si 80.000 de companii.

Groupama pune la dispozitie formulare tip pentru a fi completate in caz de dauna auto. Cu toate acestea in legislatia nu mentioneaza ca este obligatoriu sa completezi formularul prezentat, solicitarea se poate intocmi de asemenea, pe o coala A4.

  • Constatari Omniasig

Companie de asigurari romaneasca, cu istorie de 25 de ani si cu traditie si expertiza oferite de catre Vienna Insurance Group.

Omniasig pune la dispozitie formulare tip pentru a fi completate in caz de dauna auto. Cu toate acestea in legislatia nu mentioneaza ca este obligatoriu sa completezi formularul prezentat, solicitarea se poate intocmi de asemenea, pe o coala A4.

  • Constatari Uniqa

Companie austriaca de renume, ce ofera un portofoliu complet de servicii ce respecta nevoile clientilor romani.

Uniqa pune la dispozitie formulare tip pentru a fi completate in caz de dauna auto. Cu toate acestea in legislatia nu mentioneaza ca este obligatoriu sa completezi formularul prezentat, solicitarea se poate intocmi de asemenea, pe o coala A4.

Consultantii nostri te pot ajuta in completarea si redactarea diferitelor documente, pentru a se prezenta apoi in fata asiguratorului desemnat. De la deschiderea dosarului de dauna si pana la inchiderea acestuia, vei avea parte de un serviciu complet si eficient, iar masina ta va fi reparata in cel mai scurt timp.

  • Constatări Euroins

De peste douăzeci și cinci de ani EUROINS este alături de clienții săi. Peste un milion de români au apelat și apelează la serviciile de calitate ale unei companii în continuă dezvoltare.

EUROINS te ajută acum să completezi mai repede formularul pentru constatare daună auto. Acestea se se găsesc în toate locațiile EUROINS, agenții, puncte de lucru sau centre de daună.

Beneficiază de un ajutor rapid și simplu atunci când ai nevoie!

Call Now Button