Avizare Dosar Dauna

Avizare Dosar Dauna

Atunci cand esti implicat intr-un accident rutier si ai nevoie de ajutor pentru avizare dosar dauna, exista o cale usoara si eficienta de a rezolva acest inconvenient care poate da batai de cap soferilor. Solutia este apelarea la o firma specializata de consultanta daune auto. O astfel de firma este pregatita sa-ti ofere tot ajutorul necesar in toate etapele solutionarii unei astfel de situatii.

Aspectele esentiale pentru demararea acestui proces sunt intocmirea si deschiderea / avizarea dosarului de dauna, etape realizate de catre echipa noastra de consultanti. Legislatia mentioneaza cateva documente obligatorii ce trebuie incluse in dosarul de dauna. Astfel conducatorul auto pagubit trebuie sa prezinte urmatoarele documente:

1. Documente de identificare ale soferilor implicati in evenimentul auto si permisele auto ale acestora:
  • Carte de identitate conducator auto pagubit
  • Carte de identitate conducator auto vinovat
  • Permis auto conducator pagubit
  • Permis auto conducator vinovat
2. Documente care sa ateste dreptul de proprietate al autoturismului avariat:
  • Certificat de inmatriculare / talon auto vehicul avariat, sau alte documente doveditoare
  • Certificat de inmatriculare / talon auto al autoturismului soferului vinovat
3. Documente din care reiese raspunderea civila a conducatorului auto vinovat:
  • Constatare amiabila intre cei doi soferi sau proces verbal de la politie
4. Dovada asigurarii obligatorii a autoturismului vinovat de accident
  • Polita RCA a autoturismului vinovat

In functie de caz mai pot fi adaugate diferite documente (procura notariala atunci cand soferul nu este proprietarul autovehiculului, oferta de despagubire din partea asiguratorului, foto auto avariate etc). Pentru o lista specifica cazului tau, poti lua legatura cu unul dintre consultantii nostri pentru a te lamuri.

Dupa furnizarea acestor documente si date, consultantii  te vor instiinta cu privire la urmatoarele etape de care se vor ocupa – constatarea daunei si repararea ulterioara a autovehiculului in service. Vom merge mai departe cu dosarul la asigurator pentru inaintarea cererii de despagubire.

Prin experienta si implicarea echipei noastre in diferite cazuri de constatare daune auto, am inteles ca putem sa fim alaturi de clientii nostri, atunci cand au cea mai mare nevoie. Intocmirea si avizarea dosarului de dauna este doar una dintre etapele de care ne ocupam pentru ca tu sa nu te stresezi cu acest tip de formalitati.

Service Auto Autorizat

Consultanta Completa Daune si Reparatii Auto

Apeleaza la un serviciu complet atunci cand ai cea mai mare nevoie!

Luand legatura cu noi, vei beneficia de un serviciu profesional si eficient. Tu nu mai trebuie sa faci nimic. Ne vom ocupa de toate aspectele ce tin de solutionarea unui dosar de dauna auto. De la tractarea autovehiculului avariat si repararea acestuia in service-ul nostru, intocmirea dosarului de dauna si constatarea la asigurator, pana la oferirea unei masini de schimb, consultanta la politie daca este cazul si in final returnarea automobilului reparat si inchiderea dosarului de dauna auto.

Toate aceste etape vor fi realizate cu profesionalism si transparenta. Vei avea parte de consultanta si informatii pentru fiecare etapa ce duce la solutionarea dosarului. Un serviciu complet si atent la nevoile tale trebuie sa ofere o rezolvare adecvata si eficienta. Convinge-te ca solutionarea unui dosar de dauna auto poate avea o rezolvare rapida si fara stres.

Call Now Button