Despagubiri Accidente Rutiere

Ai fost implicat intr-un accident rutier? Obtine despagubiri accidente rutiere simplu si rapid!

Oferim asistenta completa in cazul unui accident rutier!

Atunci cand esti conducator exista posibilitatea sa fii implicat intr-un eveniment auto neprevazut si sa cauti despagubiri accidente rutiere. Un accident auto poate genera daune si este nevoie de timp, resurse si energie pentru a fi solutionat. Din fericire exista posibilitatea apelarii la ajutorul profesional oferit de o firma ce se ocupa de consultanta daune auto. Echipa de specialisti oferita de noi se ocupa de fiecare pas necesar pentru rezolvarea eficienta a unui astfel de eveniment.

De cele mai multe ori un accident rutier are loc intre doua autovehicule si inevitabil pot aparea avarii. Acestea pot fi reparate intr-un service pe baza politei de asigurare obligatorie a soferului vinovat de accident. Noi oferim consultanta si asistenta pentru a intocmi un dosar de daune solid si a fi inaintat asiguratorului pentru a incepe procesul de despagubire. Exista din pacate cazuri rare in care accidentul se soldeaza cu victime sau persoane vatamate. Este important de stiut ca in asemenea cazuri persoana vatamata sau care a pierdut un membru de familie in accident poate cere despagubiri in baza contractului RCA.

Service Auto Autorizat

Consultanta Completa Daune si Reparatii Auto

Afla cum te putem ajuta sa obtii despagubirile cuvenite in caz de accident auto

Atunci cand are loc un accident auto in urma caruia rezulta avarierea automobilului, consultantii nostri te pot ajuta inca de la inceput prin redactarea constatarii amiabile, daca exista intelegere intre soferi, precum si deschiderea dosarului de dauna si constatarea acesteia. Dupa cum probabil sti, masina ta poate fi reparata pe baza politei de asigurare obligatorie incheiata de soferul ce a cauzat accidentul. In acest caz, consilierii nostri vor inainta dosarul asiguratorului si vor incerca sa obtina cea mai buna suma pentru despagubire, pe baza asigurarii RCA.

Detinem experienta si expertiza necesare pentru a calcula si a evalua corespunzator daunele survenite autovehiculului, pentru ca apoi sa incercam sa obtinem maximul de despagubiri din partea asiguratorului. Intre timp masina ta va fi reparata in service-ul nostru si vei avea parte de un automobil la schimb pe toata durata reparatiilor. Vei fi instiintat cu privire la fiecare etapa si modalitate de lucru pe care o intreprindem pentru a solutiona dosarul.

Exista din pacate si cazuri de accidente mai grave soldate cu victime. Si in aceste situatii se acorda despagubiri, insa acestea sunt minime si nu pot acoperi cu adevarat daunele fizice si psihice suferite de catre persoana care a supravietuit accidentului, sau a unei rude care a pierdut pe cineva drag intr-un accident auto. Sunt momente tragice, iar persoanele prejudiciate se afla intr-o situatie delicata. De aceea este de recomandat sprijinul oferit de o echipa de consultanti care se pot ocupa de formalitatile necesare pentru obtinerea unei despagubiri corespunzatoare.

Conform legii, victima unui accident auto grav are dreptul la integritate corporala si la diferite activitati sociale pentru a-i mentine integritatea morala. Astfel se cuvine ca asiguratorul sa-i ofere victimei despagubiri cu titlu de compensatie. Acestea se obtin in sala de judecata. Noi te putem ajuta in acest demers, deoarece lucram cu mai multe case de avocatura pentru obtinerea despagubirilor, inclusiv pentru deces sau vatamare corporala.

In cele mai multe cazuri companiile de asigurari vor incerca sa negocieze cea mai mica suma pentru despagubire. De aceea este importanta apelarea la profesionisti pentru a rezolva eficient si sigur aceasta chestiune mai putin placuta, atunci cand o persoana vatamata trece prin momente dificile. Cu ajutorul echipei noastre de consilieri vei gasi sprijinul necesar pentru a obtine cea mai avantajoasa despagubire. Iti vom oferi ajutorul moral si juridic pentru a ti se face dreptate si a obtine despagubiri adecvate.

Obtine despagubiri accidente rutiere fara stres, apeland la un ajutor profesional

Firma noastra este pregatita pentru a oferi tuturor clientilor servicii complete si eficiente de despagubiri accidente rutiere, pentru a obtine din partea asiguratorilor sumele maxime ce li se cuvin. Experienta si prestigiul nostru ne fac sa tratam fiecare caz in parte cu seriozitate si profesionalism si sa minimizam pe cat posibil consecintele unui eveniment auto neprevazut pentru clientii nostri.

Mizeaza pe cea mai buna echipa de consultanti daune auto si fa-ti viata mai usoara in momentele in care ai cea mai mare nevoie de ajutor. Bazeaza-te pe sprijinul nostru si vei vedea ca o solutionare rapida si eficienta este posibila si in astfel de cazuri.

Call Now Button